Aký kozmetický prípravok potrebujete?

Problémy s pleťou má nejedna žena. Najmä v produktívnom veku je starnúca pleť strašiakom mnohých žien. Tvár je denne vystavovaná očiam množstvu ľudí. Preto sa snažíme robiť všetko preto, aby naša pleť vyzerala ukážkovo v každom veku. Pleť s vráskami a starnúca si vyžaduje o to väčšiu starostlivosť. Tú dokáže zabezpečiť jediné pleťové sérum https://www.amourdeadsea.sk.

sérum na tvár

V ponuke môžete nájsť Rozjasňujúce liftingové sérum na tvár so zlatom a kyselinou hyalurónovou alebo liftingové sérum na tvár so zlatom, kaviárom a kyselinou hyalurónovou. Úlohou pleťového séra je zabezpečiť pleti živiny a minerály. Vďaka unikátnemu zloženiu s vysokou koncentráciou Omega 3 a 6 mastných kyselín, minerálov z mŕtveho mora, vitamínov E a B, rôznych antioxidantov, rastlinných olejov, kolagénu a kyseliny hyalurónovej dostane vaša pleť tú najlepšiu výživu. Najmä kolagén a kyselina hyalurónová sú dôležitými látkami obsiahnutými našich bunkách, ktoré sa však vekom pomaly znižujú. To má za následok menej pružnú a ovisnutú pleť. Preto je také dôležité prísun týchto látok, ktoré sa nachádzajú v pleťovom sére.

pleťová kozmetika

Výsledky po používaní séra na tvár na seba nenechajú dlho čakať. Už za niekoľko dní môžete vidieť mladšie vyzerajúcu pleť, ktorá pôsobí sviežim dojmom. Pleť bude vypnutá a nadobudne stratenú pevnosť. Dôležitá je tiež olejová zložka, ktorá pleť hydratuje a chráni pred vonkajšími vplyvmi. Sérum aplikujte na dokonale odlíčenú pleť každý večer pred spaním. Pre ešte väčší účinok nezabudnite na pleťový krém z rovnakej rady. Pleťové sérum taktiež eliminuje pigmenty a zlepšuje rovnováhu vlhkosti pokožky. Stimuluje funkcie metabolizmu a posilňuje pokožku.

Sérum by nemalo chýbať v žiadnej kozmetickej rade a najmä staršiu pleť je potrebné vyživovať dôkladnejšie. Sérum má ľahšiu konzistenciu a vďaka tomu preniká hlbšie do pokožky ako pleťový krém.

Proudly powered by WordPress | Theme: Outfit Blog by Crimson Themes.