Nezaradené

Aj malý byt môže byť útulným domovom

Majitelia malých bytov sa často sťažujú na nedostatok priestoru. Stačí len zapojiť fantáziu, využiť každý kúsok priestoru na maximum a z malého bytu sa môže stať útulné miesto zvané domov.

tv

Multifunkčnosť
Urobte svoj priestor multifunkčným. Jednoizbový byt musí plniť viac funkcií. Vaša izbe je Vašou obývačkou, spálňou, pracovňou ale aj oddychovým miestom. Vsaďte na rozkladacie kreslá. Stačí pár pohybov a z Vašej spálne vznikne obývačka.
Kuchynský  pult (bar) je ďalšou všestrannou časťou Vášho bytu. Od jedálenského kútiku, cez pracovný stôl až po barový pult na posedenie s kamarátmi sa dá využiť na všetko.
Vyberte si posteľ s úložným priestorom. Využijete ho na odkladanie mimosezónneho oblečenia. Oblečenie, ktoré je vzhľadom na obdobie aktuálne budete mať takto stále po ruke.

apartmán

Asi nemáte veľa priestoru na nábytok. Vyberte si skrine, ktoré môžete maximálne využiť. Podľa veľkosti oblečenia môžete využiť v skrini priestor na vešanie. Dvojradové vešanie Vám isto ušetrí množstvo miesta.
Ak ste milovníkom kníh, asi Vám veľa miesta na knihy nezostalo. Miesto knihovne si môžete knihy uložiť do poličiek. Tie Vám veľa priestoru nezaberú a ak ich dáte nad dvere, ani nebudete vedieť, že tam nejaká polička je.
Vešiak na kabáty a bundy môže byť aj na opačnej strane Vašich dverí. Nemusíte sa takto trápiť kam dáte svoje vrchné oblečenie.
Plochý televízor upevnite na stenu a rovnako to urobte aj s lampami.

skříň

Farby
Dajte pozor na tmavé farby. Tmavá opticky Váš priestor zmenší. Steny bytu by mali mať svetlé farby. Nepokúšajte sa rozdeliť farebne Váš byt. Aj tak malý priestor to len rozkúskuje na ešte menší. Ak predsa len chcete farebne rozdeliť jedálenskú časť od obývacej vsaďte radšej na rôzne odtiene jednej farby.
Pustite do bytu veľa svetla, nedávajte si na okná ťažké a husté záclony, len zbytočne zaberú miesto a Váš byt nebude dostatočne osvetlený.

Proudly powered by WordPress | Theme: Outfit Blog by Crimson Themes.