Obohaťte svoju domácnosť niečím moderným- led pásikmi

Je už v podstate známe, že klasické a zastarané svetlá sú v interiéroch (aj exteriéroch) súčasných spotrebiteľov nahradzované led osvetlením. Hlavným dôvodom je vyššia efektivita a úspornosť led svetiel, ktoré emitujú svetlo z diód. Faktorom je však aj dlhšia životnosť týchto svetlených zdrojov, ktorá sa odhaduje minimálne na 25 000 hodín, maximálna hranica ich žiarenia sa niekedy udáva až na 100 000 hodín. Navyše neobsahujú ortuť, sú plne recyklovateľné a nie je potrebné ich tak často vymieňať za nové.

svetlá, LED

V tejto kategórii sú stále známejšie led pásy, ktorým sa pripisuje hlavne dekoračný účel, čo ale neznamená, že vo viacerých prípadoch by nedokázali priniesť spoľahlivé posvietenie na tie najrôznejšie plochy či veci. A možnosti sú naozaj univerzálne, v neposlednom rade má záujemca možnosť vybrať si, čo uprednostní led pásiky s klasickými diódami alebo chce radšej tie farebné, či s technológiou RGB. Práve tie farebné a RGB sú ideálne k dekoračnému využitiu, zatiaľ čo tie s klasickými (bielymi) diódami zas prinášajú normálne, funkčné nasvietenie nejakej plochy.

  • Inštalácia pásikov je jednoduchá. A ak si máme predstaviť ich dizajn- sú to pásiky osadené svetlo emitujúcimi diódami a zo spodnej časti sú samolepiace. Nie je problém ich umiestniť aj na miesta, kde by sa iné typy svetiel nezmestili.

led pás, pohár

Aké sú hlavné prednosti led pásov?

  • Sú veľmi úsporné, ich diódy majú dlhú životnosť žiarenia, majú praktický a moderný dizajn.

Z týchto dôvodov sa dajú využívať bez akýchkoľvek výraznejších obmedzení. Perfektne napríklad poslúžia na moderné osvetlenie kuchynskej linky Ledprodukt.sk, ale umiestniť sa dajú aj v mnohých iných častiach interiéru- v okolí zrkadiel, poličiek, obývacích stien, televíznej obrazovky, nábytku a využiť sa dajú ešte mnohými ďalšími dekoračnými či funkčnými smermi. V nemalej miere to už záleží na vás a vašich konkrétnych potrebách.

Proudly powered by WordPress | Theme: Outfit Blog by Crimson Themes.